Metal mailboxes & Parcel boxes Manufacturer | YOOBOX
 • Stor pakkepostkasse - det enkleste valget

  Den klassiske pakkepostkasse er en litt mindre postkasse som henges på en pakkepostkasse eller lignende. Denne modellen er enkel å montere, og det er vanligvis nok hvis du tømmer postkassen et par ganger i uken (spesielt hvis du legger ut en "Ingen reklame vær så snill" -merke i pakkepostkasse). En liten postkasse kan også inneholde mindre pakker, men da blir den fort full.


  De ukentlige pakkepostkasse - et smartere valg


  Hvis du vil unngå å bekymre deg for at postkassen er full, kan en ukentlig postkasse være det optimale valget. Denne modellen krever litt mer tid ved montering, men har mye post. Hvis du kjøper en pakkepostkasse, kan den til og med inneholde litt større pakker. Med en postkasse av denne typen trenger du aldri bekymre deg for at postkassen blir overfylt når du reiser.


  Låsbare pakkepostkasse for sikker posthåndtering


  En postkasse med lås kan være en virkelig god investering. Å vite at posten din er i varetekt til du henter den, er en god følelse. Låsbare postkasser er tilgjengelige som både topplastende og frontlastede versjoner.


  Pakker i rustfritt stål - flere materialer å velge mellom


  Når du investerer i en postkasse, vil du at den skal vare lenge. En postkasse av plast kan vare veldig lenge, men er mer påvirket av endringene i årstider og UV -stråling enn en pakkepostkasse av metall. Hvis du velger en metallpostkasse, er rustfritt stål det absolutt beste materialet, selv om galvanisert stål som er malt også vil holde posten din trygg i mange år.


  Drop Drop -bokser som sikrer pakkepostkasse dine


  Av åpenbare grunner trenger hvert hus eller bygning en Drop -postboks. Det er der pakker som ikke har blitt hentet av husstandsmedlemmer, ansatte eller bare eiere av eiendommen, går. Bokas oppgave er å beskytte dokumenter og annen korrespondanse ikke bare mot tyveri, men også utilsiktet skade, for eksempel på grunn av værforhold. Av denne grunn er Drop MailBoxes uvurderlig og bør være en del av ethvert interiør.


  Selv om du vanligvis venter på korrespondanse levert av bud og postbud, er det ikke bare det som havner i boksene. Ofte brukes postkassen også for mottak av dokumenter. Dette er viktig for noen kommersielle lokaler der det ikke er direkte, permanent kundeservice og hvor tilgang til bygningen er mulig døgnet rundt. Hvis du for eksempel har et regnskapskontor, kan du henge en postkasse der kundene dine vil laste opp dokumenter.


  Brosjyrer er et stort problem mange steder. Noen ganger blir Drop mailboxene så fulle av dem etter noen dager at det ikke er plass til brev eller annen korrespondanse i den. For å unngå dette, er det verdt å investere i en eske med et spesielt sted for brosjyrer. En slik løsning, men laget bare med brosjyrer i tankene, vil være perfekt for flerfamiliebygninger.