Metal mailboxes & Parcel boxes Manufacturer | YOOBOX
  • Wandmontage RVS Roken buitenasbakken

    Commerciële buitenasbakken hebben een praktische functie omdat sigarettenpeuken gemakkelijk brand kunnen veroorzaken als ze niet op de juiste manier worden weggegooid. Sigarettenbakken moeten buiten toegankelijk zijn, zoals kantoorgebouwen of parken. Zorg er als werkgevers altijd voor dat uw werknemers tevreden zijn als ze roken door een asbak aan de muur te installeren.


    yoobox biedt duurzame commerciële buitenasbakken in Nederland, allemaal in aanpasbare, eigentijdse ontwerpen. Kies tussen gepoedercoat staal en roestvrij staal voor bescherming tegen de elementen en intensief gebruik. Zowel vrijstaande als commerciële asbakken voor wandmontage zijn beschikbaar en kunnen worden aangepast op materiaal, maat, kleur en stijl. Ze zijn weerbestendig, winddicht en brandveilig. Er zijn vergrendelingsopties beschikbaar om vandalisme tegen te gaan, en vrijstaande modellen kunnen op de grond worden gemonteerd voor extra veiligheid.


    Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw sigarettenpeukhouders aan de buitenkant door uw logo of tekst op het oppervlak te bedrukken. Vraag vandaag nog naar onze op maat gemaakte buitenasbakken!